Longo Heating - Maximale warmte, minimaal elektriciteitsverbruik

Bedrijven

BedrijfsverwarmingVerwarm je bedrijf met infraroodstraling

Ook voor bedrijven heeft infraroodverwarming talrijke troeven. Je kan infraroodverwarming perfect gebruiken als verwarmingsbron voor je volledige kantoor, winkel, magazijn of werkatelier. Daarnaast kan je deze flexibele verwarmingsbron ook inzetten om een afgebakend specifiek deel van de ruimte te verwarmen, bijvoorbeeld een bepaalde werkzone in een groot magazijn of werkplaats. De combinatie van energiezuinige infraroodverwarming met fotovoltaïsche zonnepanelen op het dak levert gratis verwarming op.

Waarom infraroodverwarming voor je bedrijf?

Alle troeven die gelden voor infraroodverwarming bij je thuis gelden ook voor infraroodverwarming op je bedrijf.

Het is een uitermate flexibele en energiezuinige verwarmingsbron die je overal kan installeren en integreren. Je hebt niets meer dan een elektriciteitsaansluiting nodig. Deze verwarmingsbron kan perfect dienen als hoofd- of bijverwarming.

Door een correcte plaatsing en de juiste keuze van toestellen, bepaal je haarfijn welke ruimtes of deelzones je verwarmd wilt hebben.

Volledige kantoorruimte of werkatelier

Zo kan je infraroodverwarming perfect gebruiken om een volledige kantoorruimte, winkel of een werkatelier van de nodige warmte te voorzien. De combinatie van verschillende plafondelementen zorgt voor een volledige dekking van de ruimte.

Ons grootste plafondelement kan tot 30m² verwarmen. Bij hoge ruimtes laten we de plafondelementen zakken tot de aangewezen hoogte.

Infraroodstraling gericht gebruiken

Omdat infraroodverwarming niet de volledige luchtmassa in een ruimte moet opwarmen, kan je de infraroodstraling ook heel gericht gebruiken.

Zo kan je door de juiste positionering en keuze van toestellen de infraroodstraling afstellen op bepaalde werkposten in een groot magazijn of een werkplaats. Datzelfde geldt voor een grote ruimte waarin één of enkele bureaus geplaatst zijn.

Het spreekt voor zich dat je in deze situatie met infraroodstraling veel energie bespaart in vergelijking met de klassieke luchtverwarming op fossiele brandstoffen.

Minder rondzwevend stof

Infraroodverwarming is in stoffige werkomgevingen veel gezonder dan klassieke verwarmingsbronnen. Infraroodverwarming leidt veel minder tot luchtwervelingen, waardoor het aanwezige stof veel minder rondzweeft in de ruimte.

Onze merken echte kwaliteit