Longo Heating - Maximale warmte, minimaal elektriciteitsverbruik

Particulieren

TerrasverwarmingInfraroodverwarming is de perfecte terrasverwarming

Met infraroodstralers kies je voor de perfecte terrasverwarming. Infraroodverwarming op korte golf is een krachtige maar toch uiterst energiezuinige verwarmingsbron. Meteen na het inschakelen van je infraroodverwarming voel je de heerlijke warmte over je hele lichaam. Wij hebben infraroodstralers op afstandsbediening met uiteenlopende vermogens, al dan niet functionerend op basis van verschillende warmtestanden. Dankzij infraroodverwarming geniet je ook op kille avonden maximaal van je terras, je poolhouse, buitenkeuken,…

Met infraroodverwarming geniet je maximaal van het buitenleven

Niets is leuker dan een heerlijk avondje op je terras of onder de overkapping van je buitenkeuken of poolhouse. Het wisselvallige weer én de kille avonden beperken evenwel de tijd dat we van het buitenleven kunnen genieten.

Gelukkig bestaat er infraroodverwarming. Krachtige infraroodstralers op korte golf vormen de perfecte oplossing om zelfs in de winter buiten te zitten tot 4 à 5 meter afstand van de warmtebron, afhankelijk van de wind.

Wij hebben voor elke buitensituatie aangepaste terrasverwarming. In sommige situaties behoren de donkere buisvormige stralers – ‘de zogeheten heat strips’ – tot de mogelijkheden.

Deze functioneren op middellange en lange golf, waardoor ze minder of geen rode gloed geven. In andere situaties zijn krachtige roodgloeiende infraroodstralers aangewezen.

Bij een ingesloten terrasoverkapping kan je mogelijk kiezen voor een infrarood plafondverwarming.

Welke infraroodverwarming voor jouw terras, poolhouse of buitenkeuken geschikt is, hangt af van je persoonlijke verwachtingen en de specifieke situatie. Wij geven je graag advies op maat.

Enkele voorbeelden van Terrasverwarming

Onze merken echte kwaliteit