Longo Heating - Maximale warmte, minimaal elektriciteitsverbruik

Bedrijven

Terrasverwarming horecaVerwen je klanten met een doeltreffende terrasverwarming op infrarood

Infraroodverwarming is veruit de beste oplossing om het terras van je horecazaak te verwarmen. Zowel voor volledig open, halfopen als gesloten terrassen garandeert infraroodverwarming voldoende warmtestraling om ook op killere dagen je horecaterras te gebruiken. Infraroodverwarming is bijzonder eenvoudig in gebruik. Met behulp van een afstandsbediening schakel je de verwarming aan of uit. Meteen na het inschakelen genieten je gasten van de heerlijke warmtegloed. Omdat elke terras anders is én er talrijke mogelijkheden van infraroodverwarming bestaan, adviseren wij om in zee te gaan met een gespecialiseerde firma zoals Longo Heating. Zo krijg je deskundig advies voor een duurzame en kwaliteitsvolle infraroodverwarming die perfect aan je verwachtingen voldoet.

Welke infraroodstraling voor je terrasverwarming?

Infraroodverwarming is uitermate geschikt voor horecaterrassen. De infraroodstraling warmt geen luchtmassa op, maar leidt rechtstreeks tot een warmtegevoel over je hele lichaam. Bovendien heb je niets meer dan een elektriciteitsaansluiting nodig om de terrasverwarming te laten functioneren. Er bestaan verschillende mogelijkheden, afhankelijk van het specifieke horecaterras.

Krachtige infraroodstralers

Infraroodverwarming bestaat in talrijke vormen. Zo heb je de krachtige infraroodstralers op korte golf. Meteen wanneer je deze aanzet voel je een sterke warmtegolf vanuit de helrode gloed.

Deze infraroodverwarming is uitermate geschikt voor open terrassen met wind. Met Veito en Varma hebben wij op dat vlak twee topmerken. Veito biedt infraroodverwarming voor horecaterrassen die je kan instellen op vier verschillende warmtestanden, afhankelijk van het weer. Door de juiste plaatsing van de verschillende infraroodstralers kunnen we je volledige buitenterras verwarmen.

Heat strips

In meer ingesloten, halfopen of gesloten terrassen zijn mogelijke andere vormen van infraroodverwarming aangewezen. Zo hebben we ook donkere stralers – de zogeheten ‘heat strips’ – op middellange of lange golf. Deze terrasverwarmers gloeien veel minder of niet én zijn perfect in situaties zonder wind.

Plafondverwarmers

In sommige gesloten en beter geïsoleerde horecaterrassen zijn plafondverwarmers met lange golf mogelijk een oplossing. Deze plaatvormige verwarmingselementen stralen van bovenuit een heerlijke warmte uit.

Enkele voorbeelden van Terrasverwarming horeca

Onze merken echte kwaliteit