Longo Heating - Maximale warmte, minimaal elektriciteitsverbruik

Merken

Dé Duitse marktleider voor infraroodverwarming

Sunnyheat ontwikkelde zich op enkele jaren tijd tot dé marktleider inzake infraroodverwarming. Sunnyheat blinkt uit door zijn superieure kwaliteit. Sunnyheat ontwikkelde in eigen huis een gepatenteerd systeem waarbij de infraroodverwarming niet steeds op 100% van zijn vermogen moet draaien om de beoogde temperatuur te bereiken. Deze gemoduleerde werking garandeert een extra elektriciteitsbesparing. Door de superieure kwaliteit van Sunnyheat geeft dit merk een complete productgarantie van maar liefst tien jaar.

Andere merken van infraroodverwarming werken steeds op basis van hun volledige warmtevermogen. Om de ruimte op de gewenste temperatuur te houden, springen ze daarom regelmatig automatisch op en af.

De verwarmingspanelen van Sunnyheat daarentegen beschikken over de mogelijkheid om aan een verminderd vermogen te functioneren. Op die manier bereiken en behouden ze door het slim verhogen en verlagen van het ingezette vermogen de gewenste kamertemperatuur. Hierdoor krijg je een gelijkmatig en lager energieverbruik.

Enkele voorbeelden van Sunnyheat