Longo Heating - Maximale warmte, minimaal elektriciteitsverbruik

Particulieren

BadkamerverwarmingIdeaal voor badkamerrenovaties

Infraroodverwarming is uitermate geschikt voor je badkamer. Na het inschakelen van deze verwarmingsbron geniet je in een minimum van tijd van een warme badkamer. De warmte van de infraroodverwarming voelt heerlijk aan over je hele lichaam, zonder vervelende luchtverplaatsingen. Naast nieuwbouw wordt infraroodverwarming in de badkamer zeer vaak gebruikt bij renovaties. Je hebt slechts een elektriciteitsaansluiting nodig. Bovendien bespaar je ruimte aangezien deze verwarmingsbron meestal tegen of geïntegreerd in het plafond wordt geplaatst.

Waarom infraroodverwarming in je badkamer?

De badkamer is de ruimte bij uitstek waar je het heerlijk warm wilt hebben. Steeds meer architecten voorzien in hun ontwerpplannen infraroodverwarming in de badkamer.

Aangezien infraroodverwarming niet de volledige luchtmassa in de badkamer moet opwarmen, geniet je na het inschakelen van deze flexibele verwarmingsbron binnen enkele ogenblikken al van een heerlijk warme badkamer.

Plafondverwarming
Infraroodverwarming in de badkamer bestaat in verschillende vormen. Ook hier zorgen de stijlrijke, slanke plaatvormige verwarmingselementen die we in of tegen het plafond monteren, een uitstekende oplossing. De warmte straalt dan gelijkmatig af naar beneden. Deze plaatsbesparende vorm van infraroodverwarming bestaat al dan niet met geïntegreerde LED-verlichting.

Tegen de muur
Met DEVA ontwikkelde Radialight een radiatorachtige infraroodverwarming die tegen de muur wordt gemonteerd. Om de warmte maximaal te verspreiden combineert dit toestel infraroodstraling met luchtcirculatie. Deze toestellen bevatten bovendien een handige handdoekdrager.

Enkele voorbeelden van Badkamerverwarming

Onze merken echte kwaliteit